Team

 

Ron Bos

Ron BosRon (1971) is de motor achter Adhd in Praktijk Logeerhuizen. Sinds de start in 2004 is Ron als Adhd-coach werkzaam in zijn eigen praktijk.

Ron woont samen met zijn partner Kim en sinds september 2013 zijn zij de gelukkige papa en mamma geworden van een meisje dat luisterd naar de naam Fiene.

Na zijn HBO studie Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Rottendam is Ron zich verder gaan richtenop NLP gerelateerde opleidingen. Ron is verder opgeleid als: Partitioner, Master-Partitioner, Adhd-coachopleiding, Systemischwerk 1 & 2, diverse workshop’s bij Marianne Francke, Ingrid Dijkstra, Wiebe Veenbaas / Phoenix opleidingen en de Training Ik leer anders. Tevens heeft hij diverse opleidingen geassisteerd. Ron volgt supervisie bij John van der Meij.

Ron is goed in het ondersteunen van kinderen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen. Hij koppelt graag sportieve activiteiten aan een stukje persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Hoe kun je je energie het beste verdelen en hoe bereik je dat wat je echt wilt?

Fred Wicghert (foto)

Fred (1958) heeft zich sinds medio 2012 aangesloten bij Adhd in Praktijk waarbij hij zich voornamelijk richt op het verzorgen van logeerweekenden. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn als begeleider en manager in de gezondheidszorg werkt hij ook vanuit vanuit zijn eigen praktijk Coach Your Choice. Fred is naast een heel fijn persoon, een goede motivator en opgeleid als life-coach en Gestalt-therapeut. Hij werkt vanuit een holistische benadering. De mens is als persoon in een voortdurende wisselwerking tussen lichaam en geest, verstand en gevoel, omgeving, relaties, cultuur, maatschappij, religie en spiritualiteit. Zijn missie is om kinderen, ouders of volwassenen zelfstandiger en autonomer te maken in hun dagelijkse leven, inzicht krijgen in hun problematiek of handicap om zelf verantwoording te nemen in hun dagelijks leven en hun keuzes.

Sofia van Herp (foto)

Lambert de Kramer (foto)

Marco Schmidt

Marco is 45 jaar, heeft twee kinderen en woont in Leiden. Hij is op dit moment werkzaam als teamleider waar hij werkzoekende jongeren coacht naar betaald werk. In het verleden is hij o.a. werkzaam geweest bij defensie als marinier. Zijn motto is: werken maak je zelf leuk. Verder is hij altijd wel bezig met sport zoals fietsen, fitness, hardlopen met mate zwemmen (waterpolo). Hij heeft regelmatig kampen geleidt waarbij hij meestal werd gebombardeerd tot kok. Ervaring leert dar niet voor niets zo is. Marco is super positief ingesteld.

Ben van den Bosch (foto)

 

Download hier uw folder