Team

 

Ron Bos

Ron BosRon (1971) is de motor achter Adhd in Praktijk Logeerhuizen. Sinds de start in 2004 is Ron als Adhd-coach werkzaam in zijn eigen praktijk.

Ron woont samen met zijn partner Kim en sinds september 2013 zijn zij de gelukkige papa en mamma geworden van een meisje dat luisterd naar de naam Fiene.

Na zijn HBO studie Personeel & Arbeid aan de Hogeschool Rottendam is Ron zich verder gaan richtenop NLP gerelateerde opleidingen. Ron is verder opgeleid als: Partitioner, Master-Partitioner, Adhd-coachopleiding, Systemischwerk 1 & 2, diverse workshop’s bij Marianne Francke, Ingrid Dijkstra, Wiebe Veenbaas / Phoenix opleidingen en de Training Ik leer anders. Tevens heeft hij diverse opleidingen geassisteerd. Ron volgt supervisie bij John van der Meij.

Ron is goed in het ondersteunen van kinderen bij het ontwikkelen van hun zelfvertrouwen. Hij koppelt graag sportieve activiteiten aan een stukje persoonlijke ontwikkeling en bewustwording. Hoe kun je je energie het beste verdelen en hoe bereik je dat wat je echt wilt?

Bas Ploegsma (foto)

Na het behalen van zijn Partitioner opleiding is Bas (1989) sinds het voorjaar van 2010 berokken bij het organiseren en uitvoeren van onze coachweekenden. Bas is studeerd voor buitensport leraar aan de opleiding Outdoor en Adventure te Geldermalsen. Op dit moment loopt hij stage bij een organistatie die zich voornamelijk richt op teambulding. Hij is altijd speels, in voor een geintje en bovenal onvermoeibaar. Bas heeft een groot inlevingsvermogen en met zijn gitaar in zijn handen weet hij als geen ander de aandacht te vangen van de kinderen.

Fred Wicghert (foto)

Fred (1958) heeft zich sinds medio 2012 aangesloten bij Adhd in Praktijk waarbij hij zich voornamelijk richt op het verzorgen van logeerweekenden. Na 25 jaar werkzaam geweest te zijn als begeleider en manager in de gezondheidszorg werkt hij ook vanuit vanuit zijn eigen praktijk Coach Your Choice. Fred is naast een heel fijn persoon, een goede motivator en opgeleid als life-coach en Gestalt-therapeut. Hij werkt vanuit een holistische benadering. De mens is als persoon in een voortdurende wisselwerking tussen lichaam en geest, verstand en gevoel, omgeving, relaties, cultuur, maatschappij, religie en spiritualiteit. Zijn missie is om kinderen, ouders of volwassenen zelfstandiger en autonomer te maken in hun dagelijkse leven, inzicht krijgen in hun problematiek of handicap om zelf verantwoording te nemen in hun dagelijks leven en hun keuzes.

Jasmijn Diepeveen (foto)

Tijdens haar HBO-opleiding Sociaal Pedagogisch Hulpverlening is Jasmijn (1989) rond november 2013 in contact gekomen met Adhd in Praktijk Logeerhuizen. Momenteel is Jasmijn bezig met het afronden van haar studie en heeft zij meerdere bijbanen in de zorgsector. Zij houd ervan om kinderen en jongeren te ondersteunen en te begeleiden. Haar overtuiging is: achter elk gedrag schuilt een positieve intentie. Elk gedrag heeft een positieve functie voor degene die het gedrag vertoont. Het is belangrijk om de persoon en het gedrag te onderscheiden. Het gedrag is dus niet wie de persoon is. Mensen maken namelijk een zo goed mogelijke keuze met de bronnen die ze op dat moment tot hun beschikking hebben. Krijg je inzicht in de functie van het gedrag dan kun je constructief op zoek om deze functie voor die persoon te realiseren. Belangrijk blijft dat negatief of destructief gedrag niet wordt gerechtvaardigd.

Sjoerd Arnold

Sjoerd is 24 jaar oud en woont in Delft. Twee jaar geleden heeft hij de opleiding facilitair management afgerond. Gedurende deze opleiding en daarna heeft hij werkervaring opgedaan tijdens logeerweekenden via andere organisaties. Sjoerd is super sportief, altijd in voor een geintje en heeft oneindig veel energie.

 

Marco Schmidt

Marco is 45 jaar, heeft twee kinderen en woont in Leiden. Hij is op dit moment werkzaam als teamleider waar hij werkzoekende jongeren coacht naar betaald werk. In het verleden is hij o.a. werkzaam geweest bij defensie als marinier. Zijn motto is: werken maak je zelf leuk. Verder is hij altijd wel bezig met sport zoals fietsen, fitness, hardlopen met mate zwemmen (waterpolo). Hij heeft regelmatig kampen geleidt waarbij hij meestal werd gebombardeerd tot kok. Ervaring leert dar niet voor niets zo is. Marco is super positief ingesteld.

 

Download hier uw folder